Ne nyomd meg!

Rádióműsorok

Rádió adások felvétele, szerkesztése 20 éves tapasztalattal

Rendezvények

Helyszíni műsorvezetés, moderálás sajtótájákoztatóktól a több ezres fesztiválokig

Social media kampányok

Közösségi médiában megjelenő hirdetések, célzott reklámkampányok, weboldalak szerkesztése

Reklám – narráció

Rádió reklámok felmondása, készítése, kisfilmek, promóciós anyagok narrálása, telefonközpontok hanganyagainak készítése

Civil Nap – 2020

Az idei évben különleges szabályokkal és minden egészségügyi intézkedést betartva rendezték meg a Székesfehérvári Civil Napot. Az eddiginél jóval nagyobb területen közel hatvan civil szervezet jókedvűen várta színes, játékos programokkal a Zichy ligetbe érkezőket.

Székesfehérvár Önkormányzata tizenharmadik alkalommal hirdette meg a civilbörzét, amelyen idén közel hatvan szervezet mutatkozott be.

Tornával és Pitypang-koncerttel indult a nap a Zichy ligetben. A Székesfehérvári Civil Napon dudaszóval, énekkel és sok-sok színes lufival, játékos foglalkozásokkal, kisállat-bemutatóval várták az érdeklődőket.  Hatvan szervezet mutatkozott be a Civil Napon Ez a nap jó lehetőséget ad arra, hogy a civilek és a székesfehérváriak találkozzanak, beszélgessenek, megismerjék a lehetőségeket, a szervezetek új tagokat toborozzanak, hangsúlyozta a megnyitón Molnár Tamás. A környezetvédelmi és civil tanácsnok köszönetet mondott a civil szervezeteknek azért a munkáért, amelyet az elmúlt hat hónapban végeztek, hiszen a Polgármesteri Hivatal és a város intézményei mellett nagyon sok civil szervezet tagja nap mint nap ment, és nyújtott segítséget a karanténidőszakban.

A nap során a civil szervezetek tanácsadások és szolgáltatások kínálatával, továbbá interaktív, érzékenyítő, prevenciós foglalkozásokkal és kézműves, illetve képzőművészeti programokkal, közös játékkészítéssel, hangszerbemutatóval, egészségközpontú, történelmi tematikájú, környezet- és természetvédelmi aktivitásokkal, kisállat-kiállítással, valamint kulturális előadásokkal és különleges sportbemutatókkal is várták a Zichy ligetbe látogatókat.

forrás: szekesfehervar.hu