Ne nyomd meg!

Rádióműsorok

Rádió adások felvétele, szerkesztése 20 éves tapasztalattal

Rendezvények

Helyszíni műsorvezetés, moderálás sajtótájákoztatóktól a több ezres fesztiválokig

Social media kampányok

Közösségi médiában megjelenő hirdetések, célzott reklámkampányok, weboldalak szerkesztése

Reklám – narráció

Rádió reklámok felmondása, készítése, kisfilmek, promóciós anyagok narrálása, telefonközpontok hanganyagainak készítése

Ez vagyok

Szerencsés ember az, akinek a hobbija a munkája! – ezzel a közhellyel tudom leginkább érzékeltetni szerelmemet a rádiózás felé.
A magyar rádiózás több, mint nyolcvan éves, ebből a nyolc évtizedből majdnem húsz százaléknak magam is részese lehettem. Székesfehérvárról és az ott töltött másfél évtizednyi szerkesztői, műsorvezetői és technikusi feladatok sokaságától egy véletlen vezetett ide, a Karc FM akkor még épülő stúdiójába. Segíthettem kicsit, aztán magam is itt ragadtam. Mostantól az informatika híreinek megértésében és a hétfő délutánok „elviselhetőbbé tételében” már a hallgatóknak is segíthetek. Tartsanak velem!

Hi there! I’m a bike messenger by day, aspiring actor by night, and this is my website. I live in Los Angeles, have a great dog named Jack, and I like piña coladas. (And gettin’ caught in the rain.)

…or something like this:

The XYZ Doohickey Company was founded in 1971, and has been providing quality doohickeys to the public ever since. Located in Gotham City, XYZ employs over 2,000 people and does all kinds of awesome things for the Gotham community.

As a new WordPress user, you should go to your dashboard to delete this page and create new pages for your content. Have fun!