Ne nyomd meg!

Rádióműsorok

Rádió adások felvétele, szerkesztése 20 éves tapasztalattal

Rendezvények

Helyszíni műsorvezetés, moderálás sajtótájákoztatóktól a több ezres fesztiválokig

Social media kampányok

Közösségi médiában megjelenő hirdetések, célzott reklámkampányok, weboldalak szerkesztése

Reklám – narráció

Rádió reklámok felmondása, készítése, kisfilmek, promóciós anyagok narrálása, telefonközpontok hanganyagainak készítése

Szolgáltatások

Rendezvények

Két évtizedes tapasztalattal vállalom rendezvénye műsorvezetői, narrátori feladatait. A pár fős sajtótájékoztatóktól kezdve a workshopok, céges családi napokon keresztül a több ezer résztvevőt felvonultató fesztiválokig számtalan esemény házigazdája lehettem, komoly szakmai tapasztalatot szerezve.
A székesfehérvári ART Egyesülettel közösen csapatépítő tréningek,szervezése, lebonyolítása, gyermekprogramok teljes körű kiszolgálása is rendelhető az elérhetőségeim bármelyikén.

Rádióműsor készítés

Munkám során a székesfehérvári Rádió 1, illetve a Fehérvár Rádió, valamint a Vörösmarty Rádió szerkesztő műsorvezetőjeként dolgoztam, közben a budapesti székhelyű, azóta az ország jelentős területét lefedő hálózattal rendelkező Karc FM-ben is indult először közéleti beszélgetős, majd informatikai műsorom, későbbiekben a vidéki hálózat koordinálása is a feladataim közé került. 2020-tól a Vidéki Karcok című műsor házigazdájaként közvetítem a Budapesten kívül történő fontosabb politikai, illetve közéleti eseményeit.
Az egri FM7 műsorában szintén műsorvezetőként dolgoztam, távolról, saját stúdiómból.
Fenti tapasztalatokkal a hátam mögött vállalom konzerv műsorok készítését, telefonos, skype, messenger, viber, stb beszélgetések rögzítését, podcast-ok felvételét, vágását, akár műsorvezetéssel is.

Reklámgyártás, hanganyagok készítése

A teljesség igénye nélkül vállalkozásom szolgáltatásai között szerepel rádióreklámok készítése, felmondása, promóciós filmek hangalámondása, narrációs feladatai, de rendelkezem tapasztalatokkal utastájékoztató rendszerek hangosítása terén is. Készítettem már hangfelvételt több alkalommal telefonközpontok menüjéhez, országos televíziós reklámkampányokhoz és számtalan további helyre.

Social media

Rohanó világunkban elengedhetetlenné vált a közösségi jelenlét, nem mindegy azonban, hogy kiket és milyen tartalmakkal érünk el. Egy jól beállított facebook kampány komoly bevételhez juttathatja a kkv szektor szereplőit, sok esetben akár egészen alacsony költségvetéssel is komoly elérés produkálható. A témában workshopokon és a Google által szervezett tanfolyamon szereztem jelentős tapasztalatokat, amiket később megbízóim megelégedettségére kamatoztathattam. Szívesen segítek ebben a témában is…

Weboldalak

Az online jelenlét egyik legfontosabb eleme egy saját weboldal – és ami talán ennél is fontosabb – saját domain megléte. Több alkalommal tapasztaltam azt a jelenséget is, hogy saját domain és megszerkesztett weboldal mellett is csak egy freemail.hu, vagy gmail.com végződésű email cím szerepel az elérhetőségek között. Sok megrendelő számára hatnak ezek negatívan, szervezetlenséget, nemtörődömséget, igénytelenséget sugallva. Ezt elkerülendő érdemes akár ebben a témában is megkeresni az oldalamon található elérhetőségek bármelyikén.